medsoft aplicatie client, medsoft manager conexiunu, medsoft server, medsoft backup, medsoft rapoarte automate
software medical interface login

Interfaţa cu utilizatorul

Medsoft este o aplicatie a carei interfata grafica cu utilizatorul a fost proiectata intr-un mod simplu, intuitiv.Utilizarea softului este usoara pentru orice nivel de utilizator, cu un minim de cunostiinte informatice. Interfata este integral în limba româna.

Mai mult...


medical software performante

Functionalităţi, performanţe

O aplicatie de gestiune a informatiilor medicale trebuie sa contina functionalitati integrate pentru toate fluxurile de lucru prezente într-o unitate medicală. Deoarece se va pune accent pe securitatea ...

Mai mult...

Aplicaţie pentru gestiunea clinicilor medicale

MedSoft oferă afacerii dumneavoastra avantaje unice: fise de consultatii si planuri de tratament bazate pe oglinda dentara, calcul rapid al comisioanelor doctorilor în functie de încasarile individuale si de lucrarile de laborator, gestiune usoara a stocurilor de materiale si consumabile, acces securizat la informatii de oriunde va aflati în exteriorul clinicii.

Medsoft oferă urmatoarele module:

 • Pacienti:

  inregistrarea pacientilor si a datelor personale ale acestora.

 • Programari:

  gestiunea programarilor, pe medici si pe cabinete, a perioadelor libere si a concediilor.

 • Dosar Pacienti:

  similar unui dosar fizic, grupeaza toate fisele de consultatie si planurile de tratament ale pacientilor, continând antecedentele, istoricul consultatiilor, al procedurilor si al operatiilor.

 • Casierie:

  managementul încasarilor, al avansurilor, al veniturilor clinicii, precum si situatia financiara a clientilor.

 • Stocuri:

  gestiunea cantitativ-valorica, în timp real, a produselor din inventar, alocarea resurselor si evidenta fluxului de materiale.

 • Lucrari Tehnicieni:

  urmarirea eficienta a lucrarilor de laborator stomatologice, individual pentru fiecare tehnician si pentru fiecare manopera.

 • Rapoarte si statistici:

  structurarea în timp real a informatiilor din clinica ofera viteza si claritate în luarea deciziilor.

 • Utilizatori:

  definirea personalizata a functiilor accesibile fiecarui grup de angajati, a manoperelor si a onorariilor fiecarui medic. Accesul se face doar pe baza de utilizator, parola si drepturi individuale de lucru.

Solutii complete

 • medsoft programari printscreen

  Programari

  Prin stabilirea din timp, intre pacient si medic, a coordonatelor consultatiei se eficientizeaza activitatea clinicii. Functiile acestei aplicatii permit gestionarea rapida a programarilor si ofera functii intuitive pentru vizualizare si reprogramarea pentru o data ulterioara.
 • medsoft dosarul electronic al pacientului printscreen

  Dosar electronic

  Dosarul pacienului este elementul central al aplicatiei de gestiune a informatiilor medicale. In Medsoft se pot crea fise medicale pentru fiecare specializare sau interventie, bazate pe sabloane construite anterior. Personalul medical are acces usor la istoricul pacientului si poate lua decizii rapide.
 • medsoft casierie pacient printscreen

  Casierie

  Acest modul ofera posibilitatea de a urmari detaliat situatia financiara a fiecarui pacient: serviciile efectuate sau in lucru care trebuie platite, serviciile efectuate si platite deja, precum si avansurile primite de la pacient.
 • medsoft rapoarte business intelligence printscreen

  Rapoarte

  MedSoft se diferentiaza de alte solutii existente in momentul de fata in industria de software medical din România, prin modul inteligent de generare al rapoartelor. Acesta nu se limiteaza doar la extragerea de informatii din baza de date. Obtinerea unor rapoarte ce contin date prelucrate si sintetizate este deosebit de important pentru managementul strategic in procesul de dezvoltare al strategiilor pe termen mediu si lung pentru dezvoltarea organizatiei.
 • medsoft gestiune stocuri inventare produse printscreen

  Gestiune

  Activitatea medicala presupune manipularea unor cantitati importante de materiale consumabile si mijloace fixe. Gestionarea eficienta si eficace a acestora este esentiala. Ca functionalitati de baza în modulul de stocuri se pot enumera configurarea si utilizarea gestiunilor multiple, evidenta achizitiilor, a bonurilor de consum, a retururilor si a transferurilor pentru fiecare gestiune în parte, efectuarea inventarelor si verificarea stocurilor pentru produse.
 • medsoft backup, copie de rezerva baza de date, printscreen

  Backup

  Siguranta datelor este importanta pentru dumneavoastra si pentru noi. Utilizand modulul de backup puteti avea incredere in datele dumneavoastra deoarece se pot configura intervale orare pentru efectuarea automata de copii de siguranta a intregii baze de date. Oricand.
 • medsoft expediere sms printscreen

  Mesaje text

  Comunicarea cu pacientii este foarte importanta. De aceea Medsoft incorporeaza un modul de expediere a mesajelor SMS. In acest mod puteti trimite mesaje informative, de felicitare, de confirmare a programarilor sau mesaje continand oferte promotionale.
 • medsoft tehnician dentar printscreen

  Lucrari tehnicieni

  Pentru clinicile si cabinetele care executa lucrari finale catre pacienti si care apeleaza la tehnicieni pentru executarea acestora, Medsoft contine unu modul pentru gestiunea acestui flux.
 • medsoft setari aplicatie de gestiune a informatiilor medicale printscreen

  Setari

  Având în vedere numarul ridicat de module ale aplicatiei si complexitatea acestora, este necesara introducerea unui control atent al setarilor si informatiilor pentru configurare. Un punct central din care sa se gestioneze aceste informatii este modulul de setari. Acesta permite gestiunea utilizatorilor, a drepturilor de acces, a serviciilor, a sabloanelor a fiselor pacientului, a variabilelor de consultatii si a multor altor setari.
 • medsoft application GUI printscreen

  Interfata grafica

  Aplicatia de gestiune a informatiilor medicale MedSoft contine o interfata cu utilizatorul usoara si prietenoasa. Fiind proiectata dupa cele mai noi sabloane si standarde ale industriei, interfata MedSoft este intuitiva si sugestiva.

Control optim

MedSoft este softul de gestiune ideal pentru pentru clinicile medicale, o unealta de ultima generatie la indemana intregului personal. Intelegand nevoile specifice medicilor, asistentilor, laborantilor si managerilor reducem timpul alocat activitatilor non-medicale.

In acest fel atentia personalului se va indrepta catre pacient, persoana care da sens activitatii medicale. Clienti multumiti inseamna afaceri profitabile. Un soft de gestiune medicala ofera posibilitatea urmaririi evolutiei pacientului din punct de vedere clinic si paraclinic, a programarilor si a situatiei financiare. Prin numarul mare de rapoarte standard, precum si prin calitatea de a configura orice tip de raport necesar, MedSoft ofera managerilor informatii in timp real despre activitatea din clinica.

Gandit pentru a se potrivi atat cabinetelor medicale individuale, cat si policlinicilor, MedSoft reprezinta cheia spre un sistem modern de servicii medicale si transformarea activitatii intr-o afacere profitabila.