Gateway

MedSoft SMS Gateway


MedSoft SMS Gateway este serviciul care iți permite expedierea de mesaje text de tip SMS către orice destinatar din Romania. Serviciile platformei online de expediere a mesajelor text pot fi ușor integrate în aplicația ta folosind API-ul MedSoft SMS Gateway.

MedSoft SMS Gateway implementează soluții de securitate avansate care garantează autentificarea și autorizarea accesului la informații. Expediază ușor și mesaje lungi, a căror dimensiune depășește 160 de caractere.

API

Instrumente pentru programatori


MedSoft vine în întampinarea tuturor celor care vor să integreze servicii de expediere mesaje SMS în aplicaţiile lor punând la dispoziţia programatorilor MedSoft SMS API (application programming interface).

MedSoft SMS API oferă funcţii pentru expedierea de mesaje şi interogarea contului utilizatorului prin intermediul unei interfeţe bine definită. Astfel se pot expedia mesaje din orice aplicaţie care rulează pe orice platformă (web sau nativă) şi pe orice sistem de operare (Windows, Linux, Android, IOS, etc.). MedSoft SMS API conţine şi exemple simple scrise în mai multe limbaje de programare: Java, .Net(C#), PHP, GNU Bash. Implementarea este facilă şi intuitivă iar impactul aplicaţiei finale este maxim.