Află ultimele noutăţi MedSoft.

Venim intotdeauna in ajutorul tau si al afacerii tale. Stim ca esti interesat si doresti sa primesti in timp real actualizari ale software-ului, oferte speciale sau informatii utile.

Software pentru toate activităţile medicale

MedSoft este gândit pentru a se potrivi tuturor clinicilor. Indiferent de specialitatile medicale şi de dimensiune, softul reprezintă cheia spre profesionalizarea serviciilor medicale şi transformarea într-o activitate profitabilă.
Astfel, venim in intampinarea clientilor cu urmatoarele pachete software preconfigurate:

 • software cabinete clinici medicale

  Clinici Medicale

  MedSoft pentru Clinici Medicale va ofera libertatea de a defini si de a urmari fluxul de lucru potrivit stilului dumneavoastra de lucru.
  Activitatea medicala se concentreaza in jurul pacientului. Fisele de consultatii, de tratament sau de operatii sunt usor de utilizat, de pastrat ori de tiparit si reprezinta atat o colectie foarte importana de date, cat si o carte de vizita a clinicii dumneavoastra.

 • software cabinete clinici stomatologice

  Clinici Stomatologice

  MedSoft pentru Clinici Stomatologice va ofera posibilitatea de a gestiona individual diagnosticul si manoperele fiecarui dinte si va ofera rapoarte specifice activitatii dumneavoastra.
  Va usureaza activitatile de programare a pacientilor, de urmarire a planurilor de tratament bazate pe oglinda dentara, de control a incasarilor si restantelor fiecarui pacient sau de rechemare pentru consult periodic. Pe o piata puternic concurentiala, fidelizarea clientilor clinicii dumnevoastra este si obiectivul nostru.
  Mai mult...
 • medsoft medical kinetoterapie

  Recuperare fizio-kineto

  MedSoft pentru Recuperare fizio-kineto este o unealta puternica de gestiune a activitatii curente si de control permanent.
  Lasandu-va posibilitatea de definire a abonamentelor, a serviciilor din abonamente si a perioadei de valabilitate, aplicatia va ajuta sa urmariti simplu numarul de sedinte efectuate si numarul de sedinte ramase.