medsoft, recrutare, servicii medicale, calitate, doctori

Vino în echipa MedSoft!

Pentru a aplica la un job trebuie să completezi acest formular

Nume
Telefon
Email
Job CV
Informatii suplimentare

Introdu codul de mai jos


 

Despre noi

Suntem o echipa tânără, energică şi pro-activă, alcătuită din profeşionisti in diverse domenii, pentru a putea veni in intampinarea partenerilor nostri. Ne dorim sa fim un punct de referinta in furnizarea de solutii pentru informatizarea sistemului de sanatate din Romania, sa optimizam utilizarea resurselor umane si materiale si sa crestem responsabilitatea actului medical.

Credem cu tarie in ce a rostit Thomas Alva Edison in 1877: "Multe din eşecurile vietii sunt ale persoanelor care nu au realizat cat de aproape erau de succes in momentul in care au renuntat". (Many of life's failures are people who did not realize how close they were to success when they gave up.)

Ambitia MedSoft este de a deveni un actor de referinta pe piata sistemelor informatice de sanatate. Valorile noastre sunt:

  • Exigentă - garantarea performantei pe termen lung fata de toti partenerii nostri, urmarind eficienta si inovatia in beneficiul clientilor nostri.
  • Angajament - armonizarea dezvoltarii societatii cu respectul fata de comunitate, asigurand serviciile esentiale pentru pacienti.
  • Indrăzneală - abordarea prezentului cu optimism si construirea viitorului valorificandu-ne creativitatea.
  • Coeziune - mobilizarea fortelor prin valorizarea spiritului de echipa, pentru a asigura progres si dezvoltare.